• Pagina’s

 • Mijn doel:

  Marathon van Antwerpen
  26 april 2009
  Marathon van Antwerpen

  Marathon van Antwerpen

 • Volgende wedstrijden:

  5 oktober 2008:
  Halve marathon Brussel

  26 april 2009
  Marathon van Antwerpen
 • Advertenties

Rustdag: tijd voor webwerken

Gisteren had ik wat schrik om vandaag stijf te zijn… en terecht :-). Gelukkig heb ik vandaag een rustdagje. Tijd om een beetje aan de layout van deze website te werken. Ik heb een banner gemaakt en de layout hier en daar aangepast, vind je het een beetje ok?

Wat ik erg leuk vond, was dat er zoveel leuke reacties kwamen op mijn vorig berichtje! Allemaal toffe mensen die mijn blogje gevonden hadden via Coach Mario. Ik heb ze onmiddellijk bij de looplinkjes hiernaast gezet en ze ook toegevoegd aan mijn Google reader. Zo’n google reader is een zeer handige manier om op 1 plaats al je favoriete blogs en website te volgen. Telkens iemand een nieuw berichtje heeft geplaatst komt dat tevoorschijn in je google reader. Op die manier hoef je niet telkens zelf naar die websites te surfen om te kijken of er “nieuws” is.

Ik kreeg trouwens een erg leuke tip van Wendy voor een Marathon: de Marathon van Antwerpen. Die zou op 26 april 2009 doorgaan. Dat kan misschien wel haalbaar zijn. Even aftoetsen bij Maja of zij dat ook ziet zitten. Als ook zij dat ziet zitten, dan weten we waarvoor we aan het trainen zijn he 🙂

Heeft er iemand ervaring met de marathon van Antwerpen? Is het een aanrader? Of, te moeilijk voor een beginner?

Advertenties

6 Reacties

 1. Antwerp-Marathon is een aanrader voor een voorjaarsmarathon ,veel volk , en dat vind ik wel nodig bij een marathon ,Eindhoven daartegen is een super gezellige luxe marathon vol ambiance en Hup Holand Hup ,ze roepen daar constant je voornaam , geen tijd om af te zien ,maar dit is een najaars marathon , ik heb een tip doe Antwerpen in April en als je de smaak hebt die van Eindhoven in Oktober 2marathon in 1jaar is te doen ,ikzelf heb dit gedaan en het ’t lukt waarom van jou niet ,trouwens we hebben dezelfde coach en die “sleurt “je er wel door ,GELOOF ME !!! dus …:-)

 2. Hey, via de blog van onze coach hier terecht gekomen. Veel succes met de voorbereiding op je eerste marathon. Het zal je zeker lukken. Waarschijnlijk tot in Antwerpen !!

 3. Nog iets anders nu, ik ben dus terug bij de wegbloglopers beland,dankzij een goed gesprek(mail) met de coach! Dus ben ik zeker ook aanwezig op de wegblogtraining in Mol !!
  Dus de coach heeft veel water in zijn wijn gedaan en misverstanden zijn bijgewerkt!!!!
  Dus nu zijn we weer goed bezig,heb trouwens gewoon blijven trainen op zijn schema!
  OP die loop in Mol, kunnen we eens wat kennis maken en bijpraten ( als het niet te snel gaat )

 4. @ Katrien: Eindhoven klinkt inderdaad ook erg leuk! Ik zal inderdaad eerst zien of ik nog leef na die van Antwerpen. Dan kan ik misschien wel Eindhoven aan!

  @ Partick: inderdaad, misschien tot n Mol! Ik behoor momenteel tot de twijfelaars 😉
  Mijn tempo ligt momenteel erg traag

 5. Ja, ons Katrien gaat weer hard :-p. Mijn vader gaat die waarschijnlijk ook lopen, en misschien probeer ik hem zelf ook. Ik weet het nog niet zo goed, ga eerst eens zien hoe ne halve meevalt. De leie marathon die loop ik zeker (gaat maar om de 2 jaar door), en als alles goed blijft gaan, dan staat eindhoven in 2010 opt programma. Keuze genoeg dus aan marathons. En over de weblogloop, het is niet de bedoeling om snel te lopen hoor, we lopen die op het tempo van de traagste loper.
  Ge ziet maar!
  Groetjes

 6. @ Wendy: Amai, leuk dat je alles al zo mooi in je planning hebt. Mijn tempo ligt momenteel rond de 8-9 per uur tijdens lange afstanden. Zal ik de groep dan niet teveel afremmen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: